Cykelupphängning

Köpa cykelupphängning till garage och förråd att montera på tak och vägg på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man köpa cykelupphängning till tak och vägg på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av cykelupphängning som passar i tex. garage och förråd som kan monteras på tak och vägg. Besök stora företag Biltema, Jula, Clas Ohlson för att kunna köpa en billig cykelupphängning och annan billig och bra inredning till garage och förråd. Att hänga upp en cykel på vägg gör att man spar plats åt andra saker i ett garage eller förråd.


Billig cykelupphängning

Ett av många företag som säljer billig cykelupphängning och andra cykeltillbehör är Jula. Nedan bilder på cykelupphängning och cykelställ hämtade från deras sida. Om denna cykelupphängning till vänster : Upphängningskrok. Universalfäste som hakas fast i en av cykelns pedaler, vilket gör den kompatibel med de flesta cyklarna. Skruv och plugg säljs separat.. Om cykelstället till höger : Singelställ för parkering av cyklar. Smart lösning gör det möjligt att montera ihop flera ställ för att skapa utrymme för flera cyklar. Av lackerat stål. Jula har ett stort sortiment av krokar vilka passar bra för att kunna hänga en cykel på.

cykelställ cykelupphängning

Nedan till vänster en cykelupphängning från Biltema. Detta är en väggkrok för cykel av stål. Hopvikbar. Kapacitet: 40 kg. Besök Biltemas hemsida för att se deras sortiment av cykelupphängningar. Precis som Jula har Biltema många krokar vilka passar bra för att kunna hänga en cykel på.

cykelupphängning

Ett företag på nätet är Cykelgear.se. Här kan man köpa olika system för cykelupphängning. Nedan till väster en bild på ett system att hänga upp en cykel på. Om denna bild : Tacx T3000 mekställ. Ihopfällbart mekställ för alla typer av reparationer. Du kan vinkla hela cykeln - detta är i synnerhet praktiskt när du arbetar på t.ex styre. Lämpar sig väl för alla cykeltyper. Med "verktygshylla". 58 x 104 x 16 cm. Max. last förmåga 20 kg. Arbetshöjd 100 cm. Ihop vikt 101 x 20 x 13 cm. Om den högra bilden : Väggupphängning för cykel, vägghållare för cykel. Max vikt 20 kg. inkl. 2 skruvar och plugg för montering. Beslaget kan fällas upp så att det inte sticker ut från väggen när det inte användas. Framställd av stål och lackerad svart. Avstånd mellan skruvhålen 170 mm. Cykeln hänger ca. 30 cm från väggen så att det är gott om plats för pedalerna och styret mellan cykeln och väggen. Själva greppet är 30 cm brett och därför är det viktigt att cykelns ram också är minimum 30 cm bred. Beslaget har förbättrats i förhållande till bilden. Det finns nu svart skumplast på ändarna i stället för klar plastslang som på bilden.

cykelupphängning cykelupphängning

Nedan en cykelupphängare Kraftig metallskena med block, tamp och lastklädda krokar. Längd: 985 mm. Fästs i taket. Bilden kommer från Biltema.

cykelupphängning

Köpa cykelupphängning online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer förrådsbodar som byggsats online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, vedbodar och utedass i trä eller plåt.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Cykelgear
Coop Biltema K-rauta

Cykelupphängning

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga förrådsbodar i trä och plåt.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus