Förrådshyllor

Köpa förrådshyllor, förvaringshyllor och andra billiga hyllor online på nätet.

Länkarna, bilderna och annonserna på sidan leder vidare till företag som säljer trädgårdsbodar till olika ändamål samt inredning till bodarna.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på olika förrådshyllor, förvaringshyllor och andra billiga hyllor.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av förrådshyllor, förvaringshyllor och andra billiga hyllor att använda till en förrådsbod. Man kan köpa monteringsfärdiga förrådshyllor online på nätet av tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Ikea, Biltema och Bygghemma. Besök deras hemsidor för att jämföra priser och utbud av olika förrådshyllor, förvaringshyllor och andra hyllor, tex. förvaringshylla i metall och trä.

Billiga förrådshyllor

Ett av många företag som säljer billiga förrådshyllor, förvaringshyllor och andra hyllor är Jula. Nedan bilder på en billiga förrådshyllor hämtade från deras sida. Om förrådshyllan till vänster : Stadig lagerhylla anpassad för hörnplacering! Vill du maximera förvaringsmöjligheterna i förrådets eller garagets hörn är denna praktiska hörnhylla med fem hyllplan värd att kika närmare på. Dess smarta utformning gör att den går att ställa i hörn, någonting som gör att hyllan är enklare att få plats med och att den dessutom rymmer mer prylar. Om förrådshyllan till höger : Förvaringshylla i trä med fem hyllplan! Hard Head:s praktiska och svensktillverkade femplanshylla är tillverkad av högklassig furu. Den är enkel att flytta, passar in i de flesta miljöer och kan målas.

förrådshyllor förrådshyllor

Besök Biltema för att kunna köpa en billig och bra förvaringshylla i metall. Nedan en förvaringshylla i metall hämtad från deras hemsida. Om denna hylla Förvaringshylla i metall. Av kraftig, svart polypropylen. Enkel montering utan verktyg. Lämplig i garage, källare, kontor, förråd m.m. Besök deras hemsida för att se deras utbud av olika förrådshyllor, förvaringshyllor och andra hyllor.

förrådshyllor

Ett stort och välkänt företag är Ikea som har en hel del olika förrådshyllor, förvaringshyllor och andra hyllor. Nedan bilder på två olika förrådshyllor hämtade från deras hemsida. Om den vänstra förrådshyllan : Står stadigt även på ojämna golv eftersom fötterna går att justera. Du kan anpassa höjden på hyllorna efter dina behov. Hyllan är slittåligt, enkelt att rengöra och skyddat från rost, eftersom det är tillverkat av pulverlackerat stål. Om den högra förrådshyllan : Obehandlat massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial som blir ännu tåligare och mer lättskött om du oljar eller vaxar ytan.

förrådshyllor förrådshyllor

Köpa förrådshyllor online på nätet

Nedan länkar till företag som säljer förrådsbodar och tillbehör som förrådshyllor, förvaringshyllor och andra billiga hyllor online på nätet samt andra bodar som tex. trädgårdsskjul, friggebodar, bastubodar, lusthus, redskapsbodar, verktygsbodar och utedass i trä eller plåt. Av tex. Jula och Bauhaus kan man köpa en billig förrådshylla i trä.

Byggmax Bauhaus Jula
Bygghemma Harald Nyborg Jabo
Biltema Ikea K-rauta

Förrådshyllor

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa billiga hyllor i trä och metall att använda i ett förråd. Av Bauhaus och Byggmax kan man köpa en billig förvaringshylla i metall och trä.

HEM Redskapsbodar Vedbodar
Förrådsbodar Friggebodar Bastubodar
Lekstugor Utedass Lusthus